Abonnementen en tarieven

Abonnementen en tarieven

Toegang en betalen

Om van het Julianabad gebruik te kunnen maken, heeft u een toegangsbewijs nodig. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden met daaraan gekoppelde tarieven.

Het Julianabad werkt met een geavanceerd kassasysteem, waarbij zowel de toegang als de aankoop van bijvoorbeeld consumpties worden afgerekend met één en dezelfde kaart. Op deze kaart staan dus zowel jouw abonnement (toegang) als ook een saldotegoed om aankopen mee af te rekenen.

Let op! Het is dus niet verplicht een abonnement af te sluiten. Je kunt uiteraard ook je kaart met saldo laden en/of vervolgens je eenmalig entreekaartje laten afboeken. In onderstaand formulier vul je dan uitsluitend een bedrag in om saldo op te waarderen. Wil je eenmalig komen zwemmen, dan is het ook mogelijk om direct contant of via PIN betaling af te rekenen.

Tarieven

Reserveren van je abonnement of zwembadkaart

Reserveer een abonnement in de voorverkoop door onderstaand formulier in te vullen. Daarmee voorkom je onnodig lang wachten aan de kassa en bovendien ontvang je een mooie korting.

 1. Heb je al een Julianakaart? Dan vul je het formulier in en neem je de Julianakaart op één van de aangegeven afhaalmomenten mee om op te waarderen.
 2. Je hebt nog geen Julianakaart? Dan vul je het formulier in en ontvang je op één van de afhaalmomenten een Julianakaart.
 3. Vergeet ook niet extra saldo op de Julianakaart te zetten om bijvoorbeeld consumpties in het zwembad mee te kunnen kopen. Geen gedoe meer met contant geld!
 4. De afhaalmomenten van de voorverkoop (t/m 30 maart) zijn:
  Dinsdag 16 april 15:00-16:30
  Woensdag 17 april 19:30-20:30
  Vrijdag 19 april 15:00-16:30
 5. Het afhaalmoment voor de reguliere abonnementen:
  Zaterdag 20 april 11:30-12:30
 6. Abonnementen die na 20 april besteld worden, kunnen pas op een later tijdstip worden opgehaald. Tot die tijd zal in dat geval een dagkaart moeten worden gekocht.
 7. Voor het zomer abonnement volgt nog een afhaalmoment in juli!

Inschrijven abonnementen
Let op! Bij het aanvragen van een abonnement na de voorverkoop dient rekening te worden gehouden met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Pas na ontvangst van jouw abonnementskaart kun je hiervan gebruik gaan maken. Tot die tijd dient gebruik te worden gemaakt van een dagkaart.