Abonnementen en tarieven

Abonnementen en tarieven

Toegang en betalen

Om van het Julianabad gebruik te kunnen maken, heeft u een toegangsbewijs nodig. Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden met daaraan gekoppelde tarieven.

Het Julianabad werkt met een geavanceerd kassasysteem, waarbij zowel de toegang als de aankoop van bijvoorbeeld consumpties worden afgerekend met één en dezelfde kaart. Op deze kaart staan dus zowel jouw abonnement (toegang) als ook een saldotegoed om aankopen mee af te rekenen.

Let op! Het is dus niet verplicht een abonnement af te sluiten. Je kunt uiteraard ook je kaart met saldo laden en/of vervolgens je eenmalig entreekaartje laten afboeken. In onderstaand formulier vul je dan uitsluitend een bedrag in om saldo op te waarderen. Wil je eenmalig komen zwemmen, dan is het ook mogelijk om direct contant of via PIN betaling af te rekenen.

Tarieven

De tarieven voor het aankomend seizoen worden hier gepubliceerd zodra deze bekend zijn.

Reserveren van je abonnement of zwembadkaart

Reserveer een abonnement door onderstaand formulier in te vullen. Daarmee voorkom je onnodig lang wachten aan de kassa. Je ontvangt automatisch een bericht wanneer je jouw persoonlijke kaart kunt komen ophalen en afrekenen. Vergeet ook niet eventueel een bedrag op de pas te zetten voor bijvoorbeeld het aankopen van consumpties.

Vul onderstaand je voorkeuren in. Wij zorgen ervoor dat de kaart wordt aangemaakt en je ontvangt bericht wanneer deze gereed is:

Let op! Bij het aanvragen van een abonnement dient rekening te worden gehouden met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Pas na ontvangst van jouw abonnementskaart kun je hiervan gebruik gaan maken.